Bezárás
Uncategorized

Orbán Viktor! Álljon át a nép oldalára!

A nagy méltóságú Fidesz frakció sápadt vala, és reszketni méltóztatott, és öt percnyi tanácskozás után mindenbe beleegyezett.Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Örömmel hallottam pártja újdonsült frakcióvezetőjének első valódi politikai nyilatkozatát. Rögvest egy megfutamodással debütált Gulyás Gergely, bátor Sir Robin módjára elszaladt a korrupcióellenes népszavazás elől, az ellenzékre hárítva a felelősséget. Azt ígéri, hogy majd a Fidesz-frakció megszavazza törvényjavaslatot, ha az ellenzék benyújtja a korrupciós jellegű bűncselekmények elévülési idejének növeléséről szóló jogszabály-tervezetet.   

Sajnálatos módon oly sok alkalommal ígérgettek, hitegettek minket ellenzékieket, és a magyar népet is, hogy elvesztettük a bizalmunkat Önökben. Számos példát felhozhatnék, de maradjunk csak a korrupció tárgyánál. Elszámoltatást ígértek, erre Kocsis István, a 2010 előtti világ korrupciójának emblematikus figurája, miniszteri beiktatásra jár a Parlamentbe. Azt ígérték, hogy levágják a kezét annak, aki lop. Hiába tudnának fél kézzel is gombot nyomogatni a biorobottá lefokozott képviselőik, de egy esetben sem történt komoly retorzió. Meggyes Tamás volt képviselőjüket, polgármesterüket is csak az elévülés mentette meg a bíróságon.

Az ellenzékiekkel kötött Fidesz-féle gantleman agreementek java része is elbukott.. Gyorsan megtanultam képviselőként, hogy ilyet csak úriemberekkel lehet kötni. Amikor azzal ámítottak minket, hogy adjunk be nyugodtan költségvetési módosító javaslatokat, párat majd meg is szavaznak. Megszavazták, majd elszabotálták azokat.  Annyira erős számomra egy fideszes politikai ígérete, mint egy halk szellentés a tornádó közepén. Akkor hinném el, hogy megszavazzák a büntetőtörvénykönyv módosítást, ha Ön, Orbán Viktor adná be a törvényjavaslatot.

Önök eddig mindig az erő pozíciójából politizáltak, de ezúttal a nép erejével fordultak szembe.

Megkerestem már Önt májusban is a népszavazási részvétel kapcsán.
Invitálásom továbbra is áll.

fidesz

A magyar nép erkölcsi megtisztulást vár, és véget akar vetni a korrupt politikai elit garázdálkodásának. Ha megvan Önökben a változás szándéka, álljanak a népszavazás mellé! A bűnbocsánat, mint alapvető keresztény érték, Önök felé is adott. De a bűnbocsánatot megelőzi a bűnbánat és a vezeklés. A népszavazás kiváló alkalom arra, hogy a belső megtisztulási folyamatuknak nyomatékot adjanak.

Tavaly októberben Önök kérték a nép támogatását a küzdelmeikhez. Most a nép kéri az Önök támogatását a hazánk tisztességének helyreállításához! Álljanak a nép mellé! Álljanak a népszavazás mellé!

Ui: Személyes kérdésekkel zárnám. Miért péciztek ki engem ellenségüknek, és miért jelentek én nemzetbiztonsági kockázatot? Talán ennyire reszketni méltóztatnak a népszavazás erejétől? Esetleg személyes dolog? Mit tud ártani Önöknek egy nincstelen vidéki srác, aki mellett nincs más, csak az igazság?

Vágó Gábor

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom