Orbán Viktor! Álljon át a nép oldalára!

uzenjunka

 

A nagy méltóságú Fidesz frakció sápadt vala, és reszketni méltóztatott, és öt percnyi tanácskozás után mindenbe beleegyezett.


 

 


Tisztelt Miniszterelnök Úr!

Örömmel hallottam pártja újdonsült frakcióvezetőjének első valódi politikai nyilatkozatát. Rögvest egy megfutamodással debütált Gulyás Gergely, bátor Sir Robin módjára elszaladt a korrupcióellenes népszavazás elől, az ellenzékre hárítva a felelősséget. Azt ígéri, hogy majd a Fidesz-frakció megszavazza törvényjavaslatot, ha az ellenzék benyújtja a korrupciós jellegű bűncselekmények elévülési idejének növeléséről szóló jogszabály-tervezetet.   

 

Sajnálatos módon oly sok alkalommal ígérgettek, hitegettek minket ellenzékieket, és a magyar népet is, hogy elvesztettük a bizalmunkat Önökben. Számos példát felhozhatnék, de maradjunk csak a korrupció tárgyánál. Elszámoltatást ígértek, erre Kocsis István, a 2010 előtti világ korrupciójának emblematikus figurája, miniszteri beiktatásra jár a Parlamentbe. Azt ígérték, hogy levágják a kezét annak, aki lop. Hiába tudnának fél kézzel is gombot nyomogatni a biorobottá lefokozott képviselőik, de egy esetben sem történt komoly retorzió. Meggyes Tamás volt képviselőjüket, polgármesterüket is csak az elévülés mentette meg a bíróságon.

Az ellenzékiekkel kötött Fidesz-féle gantleman agreementek java része is elbukott.. Gyorsan megtanultam képviselőként, hogy ilyet csak úriemberekkel lehet kötni. Amikor azzal ámítottak minket, hogy adjunk be nyugodtan költségvetési módosító javaslatokat, párat majd meg is szavaznak. Megszavazták, majd elszabotálták azokat.  Annyira erős számomra egy fideszes politikai ígérete, mint egy halk szellentés a tornádó közepén. Akkor hinném el, hogy megszavazzák a büntetőtörvénykönyv módosítást, ha Ön, Orbán Viktor adná be a törvényjavaslatot.

 

Önök eddig mindig az erő pozíciójából politizáltak, de ezúttal a nép erejével fordultak szembe.

Megkerestem már Önt májusban is a népszavazási részvétel kapcsán.
Invitálásom továbbra is áll.

 

fidesz

 

A magyar nép erkölcsi megtisztulást vár, és véget akar vetni a korrupt politikai elit garázdálkodásának. Ha megvan Önökben a változás szándéka, álljanak a népszavazás mellé! A bűnbocsánat, mint alapvető keresztény érték, Önök felé is adott. De a bűnbocsánatot megelőzi a bűnbánat és a vezeklés. A népszavazás kiváló alkalom arra, hogy a belső megtisztulási folyamatuknak nyomatékot adjanak.

Tavaly októberben Önök kérték a nép támogatását a küzdelmeikhez. Most a nép kéri az Önök támogatását a hazánk tisztességének helyreállításához! Álljanak a nép mellé! Álljanak a népszavazás mellé!

Ui: Személyes kérdésekkel zárnám. Miért péciztek ki engem ellenségüknek, és miért jelentek én nemzetbiztonsági kockázatot? Talán ennyire reszketni méltóztatnak a népszavazás erejétől? Esetleg személyes dolog? Mit tud ártani Önöknek egy nincstelen vidéki srác, aki mellett nincs más, csak az igazság?

Vágó Gábor

 

tetszett_a_cikk3

 

 • törzsmókus

  mi lenne, ha nem hagynátok le az ékezeteket a török betûkrôl? gondolom a cikket nem mobilon írták …

 • Nem Kéne

  Egyet értek vele, visszamenőleg a szocik idejére toljuk vissza a büntehetőséget. mondjuk kezdhetnénk a négyes metró ügyével.

  • Szoltsányi Gyula

   Akármeddig tolhatjuk, mert az csak az ügyvédek zsebét fogja hizlalni, habár azokban a körökben, nem biztos, hogy örülnének a hosszabbított munkának. De mint ahogy a Nokiás dobozok tartalmát sem sikerült jogerőre emelni, a későbbiek sem kecsegtetnek nagyobb haszonnal. Sajnos az igazságszolgáltatás helyett, a világ áttért a jogszolgáltatásra, csak nincs pofájuk átnevezni, és ebben Magyarország csak azonosokkal van egy táborban, de legalább nem a diktatúrákkal. Majd ha a többségbe kerülő mohamedánok, bevezetik a saria jogot, akkor talán lesz megtorlása is a bűnözésnek, de igazán félnivaló, akkor is csak a kisembereknek lesz.

 • Mr Smith

  A kiraly mindig a nep oldalan van, hol tuzzel, hol vassal.

 • András József Fazekas

  Balf@sz ellenzéki oldalon le kéne már szokni a nép nevében történő hazudozásról.

  Főleg durva kisebbségből.

  A “létező szocializmus” ezt az ócska, szakállas trükköt totálisan lejáratta.

  Orbán a “nép” mellett áll, a “nép” meg Orbán mellett.

  Ti meg, ócska hazug sz@rkeverők, elhúztok a balfenékre … !

  • agador

   Azok a maga által emlegetett komenyisták mind ott ülnek a fideSSben, Kövér elvtárstól, Pintéren át, Matolcsyig.

   • András József Fazekas

    Ti balfék hazudozók olyan cukik vagytok, amikor internacionalista bolsi létetekre komcsiztok másokat – ezt hívják úgy, hogy bolsevista tükörbeszéd.

    Közben megpróbáltok úgy csinálni, mintha a 2010 előtti önmagatok ellenzéke volnátok.

    Szerinted ki a frász az, aki ezt a helycserére ácsingózó trükköt beveszi ?

    Gondolod, hogy kulák ivadék létemre majd összetévesztem magam veled ?

    Balfék !

  • József Kovács

   Valóban le kellene már szokni sok mindenről,és át kellene szokni a számonkérésre és a tolvaj fideszesek kivégzésére,mert csak így lehet egy új megtisztitott országot építeni.

   • András József Fazekas

    Haladjunk csak szép sorjában …

    Egyelőre, 2010 óta, a baloldal által korábban elakasztott rendszerváltás befejezése, a posztkommunista-bolsevista liberó-baloldal politikai számonkérése zajlik.

    Ami sajnos el fog tartani még egy darabig.

    45 +12 éven keresztül szemétkedtetek, kontárkodtatok, rongáltátok és több ütemben eladósítottátok az országot.

    Ennyi idő a “demokrácia” és az egyenlő elbánás elve alapján a Fidesznek is jár.

    Talán majd utána, egyszer, ha a történelem is úgy akarja …

    • SweetChildren

     Milyen politikai számonkérés? Az elmúltnyócév megy hét éve, erre gondolsz?

     Tehát, ha a bal oldalnak lehetett lopni, szemétkedni, kontárkodni, rongálni, akkor lehet a Fidesznek is? 😀 ne nevetess más bazmeg 😀 mitől különbözik az egyik a másiktól, mindkettő a “nép”, a “nemzet”, a “kereszténység” és hasonló hangzatos faszságok mögé bújik. Gratulálok mindegyiknek!

     • András József Fazekas

      A rendszerváltás eleve azért volt lehetséges, mert a volt kommunista politikai elit már a nyolcvanas években eladósította az országot.

      A rendszerváltás után az összes baloldali-liberális kormányzás után válságintézkedéseket kellett foganatosítani.

      2008-ban az államcsőd elkerülése végett IMF hitelt kellett felvenni, 2009-ben az akkori szoci kormányzás alatt mínusz 6,5 lett a GDP,

      2010 után megint válságkezelésekkel, a béka se**e alól kellet kivakarni az országot.

      Azóta folyamatosan javulnak a pénzügyi- gazdasági mutatók, visszavásárolták az elprivatizált nemzeti vagyont, kifizették az önkormányzatok milliárdos adósságát.

      Ha valaki itt korrupcióról meg lopásról próbál beszélni, egyenlőségjelet téve a mostani kormányzat és a korábbi balliberális kormányok közé, az minimum sík hülye, vagy egyszerűen aljas.

      Ha megint fenyeget az államcsőd, és újra IMF hitelt kell felvenni, akkor nyomuljatok a korrupciós mantrával.

      Addig az egész bizonyíthatatlan városi legenda, nettó hazudozás.

     • SweetChildren

      “Ha valaki itt korrupcióról meg lopásról próbál beszélni, egyenlőségjelet
      téve a mostani kormányzat és a korábbi balliberális kormányok közé, az
      minimum sík hülye, vagy egyszerűen aljas”

      Igazad van, az egyenlőség jel szinte sértő a Fideszre nézve, a < jel (értsd ballib < Fidesz) lenne a helyénvalóbb. Amíg a szocik hazudtak (loptak) éjjel hazudtak nappal, addig a Fidesz ezt úgy csinálja, hogy törvényt hoz rá, Jánosunk meg bólogat, Polt meg félrenéz.

      A 2008-hoz képesti -6,5% erősen ferdíti az igazságot. Ezt akkor lehetne teljes mértékben a szocik nyakába varrni ha mindenki más az EUban soksok pluszban lett volna akkoriban:

      https://www.ksh.hu/docs/hun/eurostat_tablak/tabl/tsdec100.html

      2. táblázatról beszélünk. A gazdasági világválság akkor igencsak betett mindenkinek nem csak Magyarországnak, ezt azért elfelejtik említeni. Nem mosdatom a szocikat, de ez hozzátartozik a teljes képhez.

      Politikai értelemben nincs számonkérés, és a komcsizás is elég erős Orbánék szájából.

     • András József Fazekas

      Nem nagyon érted, hogy valójában mi történt/történik a “rendszerváltás” utáni Magyarországon.

      Fentebb már egyszer leírtam, de a gyengébbek kedvéért kifejtem kicsit részletesebben.

      A volt politikai elit, MSZMP-MSZP, egy ciklus után, a Horn kormány képében visszamászott a hatalomba, és és úgy ahogy kellett elakasztotta a rendszerváltást, éa ahelyett, hogy motorja lett volna a politikai- és gazdasági intézményrendszer átalakításának, csak a saját hatalmának átmentésének, és a saját kis ócska bolsevista hálózatainak építgetésével foglalkozott.

      Innen ered a baloldali kormányok gazdasági- és pénzügyi bénázása, mélyrepülése.

      2010-re rendesen tönkre is vágták az országot.

      A Fidesz 2010-ben kezdett bele, az igazi rendszerváltás levezénylésébe és befejezésébe.

      Mint minden “rendszerváltás”, ez is a korábbi politikai- gazdasági elit lecserélésével, hatalomból való kiszorításával, majd az új jogi- és gazdasági szabályozórendszer kialakításával, és új magyar tőkésréteg kialakításával jár.

      ( Ha nincs hazai tőkésréteg, a külföldi tőke seperc alatt felvásárolja az országot.)

      A szoci kormányok rendesen szét is privatizálták az országot, stratégiai ágazatokat játszottak át külföldi tőkés, és állami vállalatoknak.

      A Fidesz leállította, és visszafordította ezeket a folyamatokat.

      Az ellenzék – veled együtt – ezeket a “rendszerváltó” folyamatokat, a pénzügyi-, jogi-, gazdasági, szabályozórendszer átalakítását, a hazai tőkésréteg újraépítését próbálja jobb ötlet híján korrupciónak hazudni, beállítani.

      Ennyi …

     • SweetChildren

      Jó hidd csak el ezt, én a munkámból kifolyólag látom ezt a “rendszerváltó” folyamatot :)

  • Andras Szikra

   Ki hazudozik a nép nevében te ÖKÖR ! Rázd már meg a fejed faszjankó !!!!

   • András József Fazekas

    Te most honnan jöttél balf@szkám, a holdról ?

    A hozzád hasonló blf@szok miért hiszik azt, ha valamit letagadnak, az kiíródik a valóságból ?

    Szerintem tegyél több memóriát a számítógépedbe, de lehet, hogy a mostani valóság kikódolásához az egész gépet ki kéne cserélned …!

 • Gardner Garten

  apáca fing,ehhez képest agyudörgés!

 • Péter István

  Merő egy exhibicionizmus.

 • Jutka Dallos

  AZ EGYÜTT BENYÚJTJA TÖRVÉNYMÓDOSÍTÓ JAVASLATÁT A KORRUPCIÓS BŰNCSELEKMÉNYEK ELÉVÜLÉSÉNEK MEGHOSSZABBÍTÁSÁRÓL

  Szabó Szabolcs, az Együtt országgyűlési képviselője benyújtja a korrupciós bűncselekmények elévülésének meghosszabbításáról szóló törvénymódosító javaslatot. Amennyiben a Fidesznek, illetve a többi parlamenti pártnak valóban fontos a kérdés, megszavazzák az Együtt javaslatát.

  Mint ismert, a hétvégén Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezetője úgy nyilatkozott Vágó Gábor népszavazási kezdeményezése kapcsán, hogy nincs szükség referendumra a kérdésben, a Fidesz megszavaz egy törvénymódosító javaslatot a korrupciós bűncselekmények elévülésének meghosszabbításáról, amennyiben azt valaki benyújtja az Országgyűlésnek. Az Együtt most erre válaszul nyújtja be módosítójavaslatát.

  Az Együtt a korrupció elleni küzdelem legaktívabb pártja, így az elsők között csatlakozott Vágó Gábor népszavazási kezdeményezéséhez. Amennyiben a Fidesz mégsem támogatja a törvénymódosítást, folytatjuk aláírásgyűjtésünket a kérdésben.

  Az Együtt hétvégén bemutatott Európai élet az Együtt Magyarországán című programjában számos, a korrupció visszaszorítását szolgáló intézkedést fogalmaz meg. Ennek keretében visszavesszük az Orbán Viktorhoz kötődő személyektől a korrupcióval szerzett vagyonokat, amit kárpótlásra fordítunk, és jóvátételi adót vetünk ki a Fidesz-közeli oligarchákra. A miniszterelnöki és polgármesteri pozíciók betölthetőségének korlátozása mellett egységes állami felületeken tesszük közzé az állami közbeszerzéseket és a közpénzek felhasználását, a politikusokra vonatkozó súlyosbító, speciális kategóriát hozunk létre a korrupciós bűncselekményekre a Büntető Törvénykönyvben, megerősítjük a bejelentővédelmet a korrupciós ügyekben. Minden közpénzt érintő szerződés csak akkor léphet hatályba, ha a szerződés nyilvánosságra került egy egységes, az átláthatóságot szolgáló kormányzati honlapon.

  Az Együtt további programpontjai a korrupció visszaszorítására az alábbi linken olvashatók: https://program.egyuttpart.hu/programok/megujulo-kozelet

  Budapest, 2017. szeptember 18.

 • Sebaj, Tóbiás!

  Nem szabad leállni, sőt, most, hogy “állítólag” már okafogyott, akár mellé lehet tenni az át nem engedett 6 kérdést is, hogy tudja az aláíró, miről lehetne még véleménye a népnek, ha a fideszes választási bizottság nem szavazta volna le.

 • Bumbus Bumbusov

  (gantleman typo, try gentleman)

 • Bumbus Bumbusov

  (“András József Fazekas” a kis hazudós komcsi túl sokat használja “balfasz” terminuszteknikuszt, kénytelen voltam blokkolni a gecibe)