A céltábla változik, csak a gyűlölet örök a Fidesznél

vonabotka

 

A politikai alapú gyűlölködés célja, hogy felforralja a vért az egyre lanyhadó Orbán-rajongótáborban. Csakhogy a gyűlölködés árát a közbizalomban, külkapcsolatainkban és a normalitás elvesztésével fizetjük meg mi magyarok. Nekik, a fideszes elitnek.


 

 

Aki nem volt még itt ellenség, az nem is számít a világpolitikában, vagy találkozott már Szíjjártó Péterrel valahol Putyin végbelének a mélyén. Olyan különböző intézmények ármányaitól védték meg az árnyékboxolás világbajnokai a hazát, mint az EU, IMF, melyeknek mi is tagjai és döntéshozói is vagyunk végső soron. A bankok és a multik is megkapták a magukét verbálisan és adóban is, hogy utána a stratégiai szerződéseknek köszönhetően a térség legmagasabb profitrátájával tudjanak Orbán országában dolgozni.

Ennyit a véres szabadságharc utáni béke valódi nyerteseiről.

Svédország, Hollandia, Luxemburg, Norvégia, USA, Horvátország, Ukrajna, Románia nagykövetei mind-mind álltak már a szőnyeg szélén a Futsal- és külügyminisztériumban . Örülhetnek, hogy nem üzentünk hadat mind a két működő tankunkkal. A kerítésen úgysem jutottak volna át. Oda állt volna Németh Szilárd vállát a kapunak vetve, és azt mormolgatta volna, hogy hodor-hodor.

Rettentő bölcs és körültekintő dolog volt a legfontosabb magyar partner Németország kancellárasszonyáról is lejáratókampányt indítani. Pláne ha ő politikai pártcsaládod legerősebb tagjának a megkérdőjelezhetetlen vezetője. Az álmoskönyv szerint az csak jót jelenthet, ha egy diplomáciai tárgyalás előtt az államilag kitüntetett bértrollnokod lehülyézi a tárgyalófelet.

Az is bizton keresztényi tett, és instant bűnbocsánatot jelent, ha gyűlölettől fröcsögve szenilis vénembernek hordjuk le a keresztény világ szellemi vezetőjét. Keresztény kormányzás az a libanoni freskó felújításról ismerszik meg, és nem az elesettek megsegítéséről.

A világ távoli pontján élő pénzügyi mágnás könnyű ellenfél. Az ilyen formátumot Felcsúton az akadémisták reggelire előételnek nyelnek le keresztbe. Az ország egyetlen nemzetközileg is magasan jegyzett egyetemét lássátok meg, nem is zárták be. Mire volt ez a hajcihő? A jószomszédi viszonyért dolgozó civilek, meg a faültető egyesületek, pláne a nem létező korrupció ellen küzdő gyanús elemek amúgy is alapból terroristák. A szomszédságban csak a tömbbizalminak van szava, minden fa egy élő veszélyforrás, a korrupcióról meg kérdezzék meg Medgyessy Pétert.

Aki újságot ír, az alapból gyanús, mert feltételezhető, hogy tud olvasni is. Tehát olvashatta a Koránt, így biztosan terrorista. Az RTL, Index, 444, HVG szerkesztősége nem sokban különbözik az ISIS szomáliai kiképzőtáboraitól. Mindegyik helyen van sok ember, akinek két füle van, és a lába a földig ér. A fideszes újságírók mások, mert ők nem olvasnak, csak írják, amit mondunk nekik.

A gyűlöletsugár fókuszában álltak már az oktatás rossz eredményei miatt a lusta tanárok. Az egészségügy idült panaszai miatt a nővérek és orvosok is. A földrajzinév bizottság fondorlatos ármánykodásai majdnem keresztülhúzták a számításokat, de szerencsére komplett megyéket még át lehet nevezni.

Szóval ilyen közegben lettem én is főellenség, két cimborámmal. Egyikőjükkel annyira konspirált a kapcsolatunk, hogy csak egyszer találkoztunk a buszon. Szemünk csillanásából mindketten éreztük, hogy a következő találkozó a lángoló barikádok tetején lesz.

De félre a pszichológiai páncélként hordott szarkazmussal!

A fideszes elit paranoiája az ötvenes évek kommunista vezetőinek bizalmi légkörét idézi vissza. Ebben a légkörben az országépítés elképzelhetetlen. A gyűlölködés egyetlen célja, hogy mobilizálja a fogyatkozó fanatikusok táborát, és mindenki mást elriasszon a politikától. Én nem félek, mert tudom, hogy nem én vagyok a célpont, hanem csak eszköz vagyok a gyűlölködésre.

 

yoda

 

Ha mindannyian felvesszük a gyűlölettempót, akkor nyertek. Adunk egy ellenséget, amire vártak. Ha van négymillió magyar, akinek elege van a gyűlölködésből, és békét szeretne, akkor nincs az a választási rendszer és töketlen ellenzék, ami a kétmillió fideszest hozná ki győztesen jövőre.

Vágó Gábor

 

tetszett_a_cikk3

 

 • László Cselle

  Az átlátszónál legalább nem változik csak örök…

 • János Virág

  A 4 millió meg nem megy el szavazni,mert orbán lefizette őket egy talicska fával! A határon túli meg jön mert orbán lefizette 1000 milliárdokkal!

 • Péter István

  A félelem- és a gyűlöletkeltés kizárólag a hatalomért cidriző liberális pártkorifeusok és az anarchista lumpen politikai kalandorok egyik legfőbb fegyvere. Azért beszélnek róla annyit és olyan eszetlenül.

  • György Féhn

   Péter István Ön bizonyára nem látta a plakátokat,nem néz tv-t,nem hallgat rádiót,nem olvas újságot,egyáltalán fogalma sincs semmiről.Az átkosban hülyitették a népet ilyen mesékkel Kádárék.

 • András József Fazekas

  Nem gyűlölünk benneteket, balf@sz Átlátszósok.

  Csak utáljuk a kisszerű, aljadék p@tkányságaitokat, kifordul tőletek a gyomrunk.

  • György Féhn

   András József Fazekas Ha ennyire fáj,hogy kiderülnek a tolvajlások,tán nem kellene lopni.És a gyomra is rendben lenne.

   • András József Fazekas

    Eddig nem derült ki semmi, mert csak össze vissza hazudoztok …

    Tudod, majd ha az államcsőd elkerülése miatt megint IMF hitelt kell felvenni, mint 2008-ban, akkor gyertek elő ezzel a mantrával.

    Amíg javulnak a pénzügyi- gazdasági mutatók, minden tekintetben épül az ország, addig nektek coki van … !

    Az irányotokban érzett hányinger pedig fáj, csak visszataszító.

    • György Féhn

     András József Fazekas Pénztáros Mészáros gazdasági mutatói valóban javulnak,Récsöl ott rodsózik Almáditől Keszthelyig.Minden napra jut egy fideszes botrány,az ország meg rég leszakadt Európától,de még a környező országoktól is.Abszolút utolsó,ezt ünneplik a gyomorbajosok .Aki ér valamit,már külföldön van,itthon csak a tolvajok ugatnak.

     • András József Fazekas

      Ne haragudj, nem vagyok pszichiáter.

      Nettó hazugságokkal, agyament téveszmékkel nem foglalkozom.

      Ha így látod, csak gratulálni tudok !

     • Zalán Kéri

      Nem baj, hogy nem vagy pszichiáter, de legalább egyet felkereshetnél. Aki ennyire nem vesz tudomást a jelenlegi magyar helyzetről, az nagyon “beteg”. 😀

     • András József Fazekas

      Szerinted kinek kell pszichiáter?

      Aki folyamatosan nyerésre áll, és a gőzelemért folyamatosan tesz is valamit, vagy annak, aki folyamatosan veszít, nem csinál semmit, de közben arról álmodozik, hogy majd egyszer, nulla teljesítménnyel győzni fog.

      Hmm ?

 • Jozsef Toth

  Gyűlölködés?????? a fenti sorok……az a gyűlölködés :) :) :) nem is akármilyen !!!!