Bezárás
Uncategorized

Hódmezőlázárhely Megyei Jogú János

Ha Lázár János feláll az államminiszteri székből, egy közutálatnak örvendő cinikus figurával kevesebb lesz, de az állam működőképessége kerül kockára.

Nekem nem komám a kancelláriaminiszter. Ám ha hazavonul Vásárhelyre fácánra vadászgatni négy évre, akkor Isten óvja Magyarországot. Lázárt rühellik és félik a Fideszen belül és kívül, mert a fekáliát is kitapossa a dolgozóiból, olyan munkatempót diktál az államminiszter. Nélküle a semmihez sem értő exfidelitasos osztályvezetőkkel teletűzdelt államigazgatás fél év alatt összeomlana.

Lázár nem egy szerethető politikus. A cinizmus mintapéldánya. Ahogy a főváros főházmestere mondá:

Úgy mosolyog, mint a macska, aki éppen bekapott egy kanárit.

Nagy felelőssége van az EU-s pénzekből kialakított intézményesített korrupciós rendszer kialakításában. Számos demokrácialeépítő törvényt vitt a Parlament elé. Hódmezővásárhelyen ő lett a fő földesúr, a szó feudális politikai és konkrét gazdasági értelmében is. A trafikmutyi is a nevéhez kötődik. Bűnlajstroma túlfeszíti egy blogbejegyzés kereteit.

De neki köszönhető, hogy a velejéig korrupt, szakértelmet nélkülöző rendszer úgy ahogy, de működik. Ha nem volna, a kormányzást imitálni sem tudná a Fidesz.

Lázár nélkül úgy szétszednék egymást a különböző oligarchák által bérelt főosztályvezetők, mint Pistike a legóvárat. Pufimellényben rozéfröccsöt szörcsögve játszanák az ifjú fideszesek a House of Cards megyekettőt, csak közben működésképtelen lenne az ország.

Én nem értek egyet azzal, hogy minél rosszabb, annál jobb. Az országunk működése elsődleges. Egy vegyesfelvágott centrista-balos ellenzéki, sőt, még egy kaotikus balos-jobbikos kormányzás is hatékonyabb lenne, mint a NER Lázár nélkül. Szóval vagy megnyeri az ellenzék 2018-at, vagy maradjon Lázár államminiszter. Minden más lehetőséget a magyar állam működése sínyli meg.

Az állam összeomlásának az árát pedig minden magyar megfizetné.
Vágó Gábor

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom