Bezárás
Uncategorized

Alapítsuk meg a Fidezs-Kbmp-t! Nagy üzlet a kamupárt!

A Fidesz úgy alakította ki a kampány támogatások rendszerét, hogy csak a hülyék és a tisztességesek nem indítanak kamupártot a választásokon.


Az új választási rendszernek és a kampánytámogatási szabályoknak is 2014 volt az első próbája. Az egyfordulós választás kénytelen és elvtelen összefogósdit hozott a baloldalon. Az országos lista állítása után járó tíz és százmilliók pedig soha nem látott hosszúságú szavazólapokat eredményeztek. Se annak előtte, se utána soha meg nem szólaló kamupártok dömpingjéről szólt a választás.

Ez az kamupártok miatti elaprózottság a Fidesznek legalább két egyéni mandátumot hozott, ami pont a kétharmadot jelentette 2014-ben.  

Most kiderült, hogy nem csupán a jelöltállítás során lévő visszaéléseket nem vizsgálják ki. Azt tudtuk, hogy konkrét választási csalásokat hagy figyelmen kívül Polt Péter. Hiába állítja szemtanú, hogy látta, hogy másolják egymás között a kamupártok az aláírásokat, nem történik semmi. De az újdonság, hogy a kamupártok bármire költhetik a kampánypénzt, Polt Péter félrenéz.

Legjobb üzlet a pártalapítás minden haszonlesőnek. 106 jelölt esetén jár a hatszázmillió. Kevesebb jelölt kevesebb pénz, de még így is tuti az üzlet. Elszámolni vele elméletileg el kell, de ha nem, hát az sem baj. A hülyének is megéri.

Javaslom, hogy alapítsuk meg a Fidezs-Kbmp-t! A jelöltállításhoz szükséges aláírásokat majd megoldjuk okosba, mint minden más kamupárt. A kampánytámogatásból pedig vegyünk kötszert a kórházakba, WC papírt az iskolákba, padokat a buszmegállókba, mobilházakat a hajléktalanoknak, tüzifát télire a nyomorgó falusiaknak. Majd megszavazzuk a jelöltek között, mire menjenek a százmilliók!

A Fidezs-Kbmp sikeres lehet a funkcionális analfabéták között is, akik a magyarok egynegyedét teszik ki. Talán még az 1%-ot is elérhetjük. Akkor pedig folyamatos kampányokat és fejlesztő tréningeket tudunk majd tartani a magyarok szövegértési készségének a fejlesztésére.

Éljen a Fidezs-Kbmp! Éljenek a kamupártok!

Vágó Gábor

kép:444.hu

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom