Alapítsuk meg a Fidezs-Kbmp-t! Nagy üzlet a kamupárt!

kamupárt

A Fidesz úgy alakította ki a kampány támogatások rendszerét, hogy csak a hülyék és a tisztességesek nem indítanak kamupártot a választásokon.


 

1xckok

 

Az új választási rendszernek és a kampánytámogatási szabályoknak is 2014 volt az első próbája. Az egyfordulós választás kénytelen és elvtelen összefogósdit hozott a baloldalon. Az országos lista állítása után járó tíz és százmilliók pedig soha nem látott hosszúságú szavazólapokat eredményeztek. Se annak előtte, se utána soha meg nem szólaló kamupártok dömpingjéről szólt a választás.

 

Ez az kamupártok miatti elaprózottság a Fidesznek legalább két egyéni mandátumot hozott, ami pont a kétharmadot jelentette 2014-ben.  

 

Most kiderült, hogy nem csupán a jelöltállítás során lévő visszaéléseket nem vizsgálják ki. Azt tudtuk, hogy konkrét választási csalásokat hagy figyelmen kívül Polt Péter. Hiába állítja szemtanú, hogy látta, hogy másolják egymás között a kamupártok az aláírásokat, nem történik semmi. De az újdonság, hogy a kamupártok bármire költhetik a kampánypénzt, Polt Péter félrenéz.

 

Legjobb üzlet a pártalapítás minden haszonlesőnek. 106 jelölt esetén jár a hatszázmillió. Kevesebb jelölt kevesebb pénz, de még így is tuti az üzlet. Elszámolni vele elméletileg el kell, de ha nem, hát az sem baj. A hülyének is megéri.

 

Javaslom, hogy alapítsuk meg a Fidezs-Kbmp-t! A jelöltállításhoz szükséges aláírásokat majd megoldjuk okosba, mint minden más kamupárt. A kampánytámogatásból pedig vegyünk kötszert a kórházakba, WC papírt az iskolákba, padokat a buszmegállókba, mobilházakat a hajléktalanoknak, tüzifát télire a nyomorgó falusiaknak. Majd megszavazzuk a jelöltek között, mire menjenek a százmilliók!

A Fidezs-Kbmp sikeres lehet a funkcionális analfabéták között is, akik a magyarok egynegyedét teszik ki. Talán még az 1%-ot is elérhetjük. Akkor pedig folyamatos kampányokat és fejlesztő tréningeket tudunk majd tartani a magyarok szövegértési készségének a fejlesztésére.

Éljen a Fidezs-Kbmp! Éljenek a kamupártok!

 

Vágó Gábor

 

tetszett_a_cikk3

 

kép:444.hu

 • Ferenc Aranyos

  Ezek hulyek, ma ,az internet vilagaban, minden hazugsag azonnal leleplezodik!!!

  • Gergo Szakal

   az igaz, csak akiknek az internet az mno.hu, magyarhirlap.hu, meg esetleg Orbán facebook-oldala, azokat nem fogják érdekelni a lelepleződések, és ők több mint kétmillióan vannak

  • G.I. Fehér

   Hülyék? Vagy minden véleményt inkább magasról és nagy ívben? Itt az értelem helyett az érzelmek uralkodnak az embereken. Ráadásul a negatívok.Így nagyon nehéz évek előtt állunk.

   • Ferenc Aranyos

    Hello!

    Egyetertunk!
    Franciaorszagban vagyok,de itt is nagyon rossz velemennyel vannak Orbanrol,es nem hiszem,hogy erzelmi alapon! Minket -magyarokat-pedig sajnalnak.!
    Nem irigylem az otthoni fiatalokat,persze a szegenyebb idosebb embereket sem! Az internet sok mindent elarul!

    Szia!

    —- Disqus írta:

 • doktor.dikhed

  Annyira felháborítóan pofátlan ez a hozzáállás és Lázár viselkedése, hogy nehéz káromkodás nélkül írni.

  Lázárban minden összpontosul, ami rossz. Arrogancia, pofátlanság, hozzá nem értés. Nagy pénzekről esik el miatta és sleppje miatt az ország, de ő büszkén beszél tovább.

  Addig kell lemondatni, míg nem késő. Kezd a fejünkre nőni.

  • nd

   kisstílű pitiánerek…
   Janó, ez lenne az igazi nagyvonalúság és elegancia, nem a fácánvadászat :)

 • vendég

  Én értékelem ennek a zembernek a teljesítményét.
  Egy soha semmiféle termelő munkát nem végző ember, gerinc nélkül. Egy táskahordó, küldd_ki_hídd, és milyen magas posztra került. Most ő az első számú orbánc pótlék!
  Aki ezt e teljesítményt nem tudja elismerni… az vak!
  Szeretnék én ilyen lenni, csak egy kis problémám van, az én gerincem nem zseléből lett megalkotva…

 • sorrund

  Én azt nem értem hogy minek egy ilyen videó linket közzé tenni??? Idejön a tizenéves kattint kettőt, beleegyezik hogy elmúlt 18, és megnézi. Az újságírónak ilyenkor nincs felelősség érzete???? Ha valaki meg akarja nézni majd kutakodik a neten legalább egy kis keresőmunkát kell befektetnie.

 • http://www.kkbk.blog.hu tesz-vesz

  “igazi gyilkosai az amerikaiak, amiért – a keresztényeket, jazideket,
  sííta muszlimokat (szinte bárkit) – tömegesen legyilkoló ISIS-t
  támadják.”
  ezt is ő mondja? értem én hogy ez az isis nagyon gonosz, de biztos ez, és nemcsak amerikai propaganda? értem én hogy a jenkik fizetik az átlátszót is egy kis kerülővel, de azért utána kéne ennek is járni függetlenül és objektíven, nem?
  brutális, de miért bombázott az egyesült államok? igen, a WTC előtt is bombázta azt, aki NEKI nem tetszett: túl magas áron adta volna az olajat, betiltotta a melegfelvonulást, meg ilyesmi. vannak ilyen elvetemült országok.

 • Venyigeszú Plankton

  Az ISIS az a szög, amelyik kibújt muszlim zsákból…

 • Endrődi László

  Ne Lázárt szidd hanem azt aki odaültette és akire a nép háromszor is rászavazott. Ha nem ezt tenné főnőke kirúgná, tehát nem a küldöncöt kell átkozni. Fejétől bűzlik a hal ha nem tudnátok.

 • Cole Cash

  A harmadáig jutottam, nekem elég volt ennyi.

  • Bari László Bence

   Tényleg kicsit hosszú lett az írás, pedig szeretek olvasni. Viszont ameddig rendesen olvastam, addig meggyőző a cikk.

 • Elégedetlenek Pártja

  Egy volt képviselőtől, aki a mai napig politikával foglalkozik, elvárhatnánk hogy pontos számokat “idézzen” !:) Sajnos nem sikerült, mint ahogy képviselőként sem tudott eredményt felmutatni!

 • lényeglátó

  Egy csavargó pártnak 1 fillét se! éljen meg a tagdíjból! 100 ft/hó/fő max! Kiderülne rögtön hány féleszű van,, aki támogatja! Arra ne költhessenek 1 vasat se! Saját és választóik hülyítésére!,