Alapítsuk meg a Fidezs-Kbmp-t! Nagy üzlet a kamupárt!

kamupárt

A Fidesz úgy alakította ki a kampány támogatások rendszerét, hogy csak a hülyék és a tisztességesek nem indítanak kamupártot a választásokon.


 

 

Az új választási rendszernek és a kampánytámogatási szabályoknak is 2014 volt az első próbája. Az egyfordulós választás kénytelen és elvtelen összefogósdit hozott a baloldalon. Az országos lista állítása után járó tíz és százmilliók pedig soha nem látott hosszúságú szavazólapokat eredményeztek. Se annak előtte, se utána soha meg nem szólaló kamupártok dömpingjéről szólt a választás.

 

Ez az kamupártok miatti elaprózottság a Fidesznek legalább két egyéni mandátumot hozott, ami pont a kétharmadot jelentette 2014-ben.  

 

Most kiderült, hogy nem csupán a jelöltállítás során lévő visszaéléseket nem vizsgálják ki. Azt tudtuk, hogy konkrét választási csalásokat hagy figyelmen kívül Polt Péter. Hiába állítja szemtanú, hogy látta, hogy másolják egymás között a kamupártok az aláírásokat, nem történik semmi. De az újdonság, hogy a kamupártok bármire költhetik a kampánypénzt, Polt Péter félrenéz.

 

Legjobb üzlet a pártalapítás minden haszonlesőnek. 106 jelölt esetén jár a hatszázmillió. Kevesebb jelölt kevesebb pénz, de még így is tuti az üzlet. Elszámolni vele elméletileg el kell, de ha nem, hát az sem baj. A hülyének is megéri.

 

Javaslom, hogy alapítsuk meg a Fidezs-Kbmp-t! A jelöltállításhoz szükséges aláírásokat majd megoldjuk okosba, mint minden más kamupárt. A kampánytámogatásból pedig vegyünk kötszert a kórházakba, WC papírt az iskolákba, padokat a buszmegállókba, mobilházakat a hajléktalanoknak, tüzifát télire a nyomorgó falusiaknak. Majd megszavazzuk a jelöltek között, mire menjenek a százmilliók!

A Fidezs-Kbmp sikeres lehet a funkcionális analfabéták között is, akik a magyarok egynegyedét teszik ki. Talán még az 1%-ot is elérhetjük. Akkor pedig folyamatos kampányokat és fejlesztő tréningeket tudunk majd tartani a magyarok szövegértési készségének a fejlesztésére.

Éljen a Fidezs-Kbmp! Éljenek a kamupártok!

 

Vágó Gábor

 

tetszett_a_cikk3

 

kép:444.hu

 • Ferenc Aranyos

  Ezek hulyek, ma ,az internet vilagaban, minden hazugsag azonnal leleplezodik!!!

  • Gergo Szakal

   az igaz, csak akiknek az internet az mno.hu, magyarhirlap.hu, meg esetleg Orbán facebook-oldala, azokat nem fogják érdekelni a lelepleződések, és ők több mint kétmillióan vannak

  • G.I. Fehér

   Hülyék? Vagy minden véleményt inkább magasról és nagy ívben? Itt az értelem helyett az érzelmek uralkodnak az embereken. Ráadásul a negatívok.Így nagyon nehéz évek előtt állunk.

   • Ferenc Aranyos

    Hello!

    Egyetertunk!
    Franciaorszagban vagyok,de itt is nagyon rossz velemennyel vannak Orbanrol,es nem hiszem,hogy erzelmi alapon! Minket -magyarokat-pedig sajnalnak.!
    Nem irigylem az otthoni fiatalokat,persze a szegenyebb idosebb embereket sem! Az internet sok mindent elarul!

    Szia!

    —- Disqus írta:

 • doktor.dikhed

  Annyira felháborítóan pofátlan ez a hozzáállás és Lázár viselkedése, hogy nehéz káromkodás nélkül írni.

  Lázárban minden összpontosul, ami rossz. Arrogancia, pofátlanság, hozzá nem értés. Nagy pénzekről esik el miatta és sleppje miatt az ország, de ő büszkén beszél tovább.

  Addig kell lemondatni, míg nem késő. Kezd a fejünkre nőni.

  • nd

   kisstílű pitiánerek…
   Janó, ez lenne az igazi nagyvonalúság és elegancia, nem a fácánvadászat :)

 • vendég

  Én értékelem ennek a zembernek a teljesítményét.
  Egy soha semmiféle termelő munkát nem végző ember, gerinc nélkül. Egy táskahordó, küldd_ki_hídd, és milyen magas posztra került. Most ő az első számú orbánc pótlék!
  Aki ezt e teljesítményt nem tudja elismerni… az vak!
  Szeretnék én ilyen lenni, csak egy kis problémám van, az én gerincem nem zseléből lett megalkotva…

 • sorrund

  Én azt nem értem hogy minek egy ilyen videó linket közzé tenni??? Idejön a tizenéves kattint kettőt, beleegyezik hogy elmúlt 18, és megnézi. Az újságírónak ilyenkor nincs felelősség érzete???? Ha valaki meg akarja nézni majd kutakodik a neten legalább egy kis keresőmunkát kell befektetnie.

 • http://www.kkbk.blog.hu tesz-vesz

  “igazi gyilkosai az amerikaiak, amiért – a keresztényeket, jazideket,
  sííta muszlimokat (szinte bárkit) – tömegesen legyilkoló ISIS-t
  támadják.”
  ezt is ő mondja? értem én hogy ez az isis nagyon gonosz, de biztos ez, és nemcsak amerikai propaganda? értem én hogy a jenkik fizetik az átlátszót is egy kis kerülővel, de azért utána kéne ennek is járni függetlenül és objektíven, nem?
  brutális, de miért bombázott az egyesült államok? igen, a WTC előtt is bombázta azt, aki NEKI nem tetszett: túl magas áron adta volna az olajat, betiltotta a melegfelvonulást, meg ilyesmi. vannak ilyen elvetemült országok.

 • Venyigeszú Plankton

  Az ISIS az a szög, amelyik kibújt muszlim zsákból…

 • Endrődi László

  Ne Lázárt szidd hanem azt aki odaültette és akire a nép háromszor is rászavazott. Ha nem ezt tenné főnőke kirúgná, tehát nem a küldöncöt kell átkozni. Fejétől bűzlik a hal ha nem tudnátok.

 • Cole Cash

  A harmadáig jutottam, nekem elég volt ennyi.

  • Bari László Bence

   Tényleg kicsit hosszú lett az írás, pedig szeretek olvasni. Viszont ameddig rendesen olvastam, addig meggyőző a cikk.

 • Elégedetlenek Pártja

  Egy volt képviselőtől, aki a mai napig politikával foglalkozik, elvárhatnánk hogy pontos számokat “idézzen” !:) Sajnos nem sikerült, mint ahogy képviselőként sem tudott eredményt felmutatni!

 • lényeglátó

  Egy csavargó pártnak 1 fillét se! éljen meg a tagdíjból! 100 ft/hó/fő max! Kiderülne rögtön hány féleszű van,, aki támogatja! Arra ne költhessenek 1 vasat se! Saját és választóik hülyítésére!,

 • Ozorák István

  Az első két kérdés elég hígfolyós. Mindkét témában jól kialakult szakági sztenderdek szerint folyik a munka minden jelenlegi és jövőbeli atomerőműben. Szóval jó válaszok lennének, de azokat könnyű nem elfogadni.
  A harmadik kérdés már komolyabb. A klímaváltozás velejárója, hogy a Duna vízhozama időnként erősen lecsökken. Ilyenkor vagy az erőművet kellene fékezni, vagy más hűtést (léghűtők) kellene üzembe helyezni. Ezekre viszont nincs terv. Vagy lesz, de drágítja a beruházást.

 • László Mátyás

  Ha már elmentek Stasbourgba nem lehetne,hogy ott is maradjatok a többi agyatlan júniós libsivel!

  • János Kokos

   Vissza kéne állítani a kazánokat az erőművekbe és veletek, meg az orbáni rejtett erőtartalékokkal tüzelni. Ilyen hibbant senkiházi, buta faszkalapok nem hiányoznának, és hasznunk is lenne mert energiát termelnétek.

   • László Kerekes

    A családoddalk kellene kezdeni.

  • triselO1G

   Az ügy megy el Strassbourgba, meg néha a világ csodájára és megvidámodására a cöf-cöka-röfröf, te meg maradsz a vakond hátsó zsebében mélyen a föld alatt a sötétben.

 • Szabó János

  Ha jól emlékezem, javítsanak ha rosszul, hogy a tervezett munka nem bővítés hanem hiánypótlás vagyis a kieső blokkok pótlása. Ezt követheti (jelzések szerint követnie kell) a bővítésnek is mert nem lesz elegendő a szinten termelt energia, vagyis az amelyet a pótlással nyernek. Akkor tényleg lehet majd filózni a szakembereknek azon,l hogy többlettermelő blokkokat hogyan fogják hűteni a Dunával de addig minek? Feltéve azt hogy tényleg pótlás valósul meg és az új blokkok korszerűbbek lesznek a kiesőknél. (Hogy nálunk mennyi és milyen sokrétű szakmai ismerettel rendelkező “civil szervezet” van azon elámulok sokszor. Munkaerőhiány az meg van és változatlanul.)

  • László Pusztai

   “Hogy nálunk mennyi és milyen sokrétű szakmai ismerettel rendelkező “civil szervezet””… pont annyi mint hozzászóló (pl Te melyik kategória vagy?). De segítek. A civil szervezetek pont hogy hozzáértőkkel dolgoznak, és kompetensek az adott témában. Csak nézz körül a természetvédők, Duna védők, hajléktalanokkal foglalkozók között vagy Budapest közlekedése, városszervezésével foglalkozók. Számtalan szervezet teszi a dolgát a kormány helyett, nem foglalkozva az üldözöttséggel, uszításokkal. Egyébként meg minimum rosszul tudod, lesz párhuzamos működés vagy 6-8 évig. Az meg egészen vicces, hogy ráérünk foglalkozni a Duna melegedésével (most is van, hogy túl meleg). Ez olyan Pató Pálos. A Heller-Forgók (magyar szabadalom) pedig csak szükség megoldás elegendő vízzel nem rendelkező helyekre. A gőzt 30 fokra kell visszahűteni! 40 fokos levegővel bajos. Ahogy emelkedik a hűtőközeg hömérséklete, úgy csökken a teljesítmény.

   • László Kerekes

    És te vagy egy szakember? Kibaszott hülye vagy .

   • triselO1G

    Ezek a szabójánosok olyanok, mint a gázszerelő(nek is gyenge, mint kiderült) 8 elemis mészároslőrinc a százötödik milliárdos vagyonával. Mindenhez értenek, a mangalicaszereléstől az újságíráson, bankon át az atomfizikáig.

 • Gyuri 66

  Kik ezek a szarkeverő névtelen barmok ? Le kellene valamennyit kapcsolni a villamos hálózatról, lássák el magukat “környezetbarát” energiával ! Égjen náluk a mécses és tekerjék a dinamót a lökött majmok !

  • triselO1G

   Az Energiaklub tagsága nyilvános. Te meg egy tudatlan, szarkeverő névtelen barom vagy, és hihetetlenül ostoba. A finnek most állíttatják le a pontosan ugyanilyen orosz atomerőmű építését, mert az oroszok szarnak betartani a biztonsági előírásokat, te agyhalott idióta. Képzeld el ugyanazt, mint a “felújított” metrószerelvények meghibásodásainak sorozata, csak atomerőmű-léptékben, te hazaáruló senki!

   • Gyuri 66

    Hogy ki a barom és ki az ostoba, azt én a helyedben nem firtatnám , mert számodra és környezetedre nézve lesújtó lenne! Mint írod, “az oroszok szarnak betartani a biztonsági előírásokat” Ez általában igaz ! Egyértelmű példa erre Csernobil ! Csak te agyhalott idióta Energiaklubos vadbarom , arról feledkeztél meg -szándékosan, -hogy Magyarországon és a világ számtalan pontján üzemelő orosz atomerőműveket nem Iván vagy Szerjózsa üzemelteti, hanem náluk és -főképpen nálad – sokkal értelmesebb és képzettebb igazi szakemberek! Te tudatlan, szarkeverő névtelen barom ! A hozzád hasonló hős kommunista terrorista partizánok ellen, akik fadarabot dugnak a metrószerelvény ajtajába, hogy sunyi, aljas módon “igazukat ” bizonyítsák a világon sehol sincs védelem, csak a 9 mm-es lőszer !

 • Tamer Link

  Balf@szok voltatok és most ezért mentek Strasbourgig! Talán jó címre kellett volna elküldeni a fellebbezést? Mit vártatok? veletek kivételt tesznek? Mivel indokoljátok, hogy másodfokra nem nyújtottátok be normálisan a fellebbezést?

  • László Kerekes

   Már a cím sem stimmel. Ilyennel nem foglalkozik Strasbourg! Közröhely, hogy mindjárt Strasbourggal fenyegetődzik minden ostoba , akár egyén, akár szervezet. Aztán arról persze már nem írnak, hogy ezen beadványok 99 %-át azonnal visszadobják. Ugyanakkor általában ez csak fenyegetés, de soha nem kerül sor rá, mert nincs hozzáértő jogász, aki nem tudná, hogy ez egy nagy nulla.

   • Szabó János

    Ne piszkáld a “szakembereket” mert még megsértődnek. Egy régebbi esetre
    emlékezem. A “szakember horda” habzó szájjal, vérben forgó szemekkel rontott rá annak idején a tervezett többfeladatos dunai vízlépcsőre Nagymarosnál. A beruházást
    sikerült megcsáklyázniuk az akkori hatalom taplósága miatt. A szomszéd
    meg megvalósította az annál sokkal veszélyesebbet (8-10 m állandó
    vízszint a határ menti magyar községek feje fölött gátak közé szorítva!)
    és azóta is röhög a markába. Övé a az érintett hajózhatóvá tett
    folyószakasz és a létesítmény működtetéséből befolyó bevétel. A mienk
    meg a “szakembereink” által előidézett 150 milliárdos veszteség.

 • tanár

  Inkább fogadtak volna ügyvédet !

 • László Darvas

  GONDOLJA akárki, hogy a “független magyar bíróság” a G. vesszőparipája, az elképzelései ELLEN mer dönteni… kérem, EZ orbanisztán, a “jogállamiság” FELLEGVÁRA… -és aki nem hiszi, annak UTÁNA JÁRNAK… biztos ami biztos, CSERNOBILT TESTVÉRVÁROSSÁ NYILVÁNÍTOTTÁK…-> HÁTHA…

 • Lajos Csizi

  a közép testű kiskutyám kb 15-20kg-os most február 11-én fialt mi max 4-5db kőlyköt vártunk lett 8 az atomerőmű miatt vagy sok sugárzást kapott?????

  • disqus_pm6WfQriXN

   nem kellett volna agyontuningolni.

 • Gyuri 66

  Na ez már megint valami unatkozó angol tudóscsoport igen-igen megalapozott blőd baromsága. Volt egy hasonló bárgyú városi legenda egykoron a rádió, televízió és mikrohullámú adóállomásokon dolgozó férfiak körében, miszerint a nemzőképességükre olyan hatással van az erős nagyfrekvenciás tér, hogy csak lányokat tudnak nemzeni. Miután ezt statisztikailag soha nem tudták kimutatni, az valószínűleg a sok jó szomszéd érdeme lehetett, magy marhaság volt az egész . Manapság riogatják az embereket a mobil telefon, a WiFi, a mikrósütő rákkeltő hatásával, ami szinte ki sem mutatható amellett a sugárzás teljesítménye mellett ami az adóállomásokon érte az adókezelőket.Ott bizony ha figyelmetlenül nyúltál egy fémtárgyhoz, akár 20-30cm. távolságból is a nagyfrekis áthúzás égési sérüléseket okozott, nem beszélve, hogy a villanykapcsolót hiába kapcsoltad lea lámpa vörösen izzott. Érdekes módon több évtizedes munkavégzés után sem volt több a daganatos megbetegadés, mint a könyvelők körében !

 • almodhi1

  Finnországban, geológiai okokból, jóval magasabb a háttérsugárzás, mint pl. nalunk. Akkor ott kevesebb lány születik?

 • transformer

  Nem háborúk előtt, hanem alatt illetve után figyeltek meg ilyen jelenségeket, magyarázat erre sincs, másrészt kérdés, hogy hány háború esetén jelentkezett bármilyen eltérés és azok szignifikánsnak tekinthetők-e. Háború után mindig nőtt a születések száma, márcsak az emberveszteség kompenzálása miatt is, a két nem arányának esetleges eltolódásai ezen belül valószínűleg véletlenek. Egymást követő, vagy egymással egyidejű jelenségek nem feltétlenül jelentenek ok-okozati kapcsolatot.
  A női embriók eleve érzékenyebbek, ezért születik meg több fiú, atomerőművektől és háborúktól függetlenül. Az időszakos sugárzás sem teljesen ártatlan, mert ha mutációt hozott létre, akkor az nem tűnik el attól, hogy megszűnt a sugárzás, de nem biztos, hogy a mutációnak bármilyen káros hatása lesz. Az biztos, hogy nem az atomerőművek okozzák a legnagyobb egészségkárosodásokat, de ettől még nem biztos, hogy Paks bővítése jó üzlet lesz nekünk (persze leszámítva azokat, akiknek igen…)
  Ami a cikket illeti, statisztika hiányában hiteltelen az egész.