Bezárás
Uncategorized

Állítsuk meg Felcsútot!

Mészáros Lőrinc óránként egymillió forinttal gazdagodik, miközben barátja, Orbán Viktor számláján összesen hétszázezer forint van. Véletlen volna? Fognak valaha bűnhődni ezért?

Az egyszerű felcsúti lakos is csak közvetetten tehet róla, hogy települése a magyar történelem fekete lapjaira került. Mégis a település neve összefonódott a modern magyar történelem legnagyobb rendszerszintű korrupciós üzelmével. Ilyen hirtelen gazdagodásra, mint amit Mészáros Lőrinc felcsúti polgármesterként produkált nem volt még példa. A közpénz úgy vándorol Mészároshoz a miniszterelnök barátja segítségével, hogy minden jogszerűnek tűnik, minden le van papírozva. Szerintem Mészáros Lőrinc nem is létezik, csak Orbán Viktor egójának a kivetülése.

A közösből kivett pénzekből hétről-hétre szinte komplett iparágakat vásárol meg a duó. Propaganda-médiabirodalmuk már 192 újságból, és TV-ből áll. Számtalan cégükkel megkerülhetetlen tényezők lett számos piacon. A nemzeti tőkésosztály kiépítésének programja azért nem működik, mert az állam csöcsén csüngve nem lesznek versenyképesek nemzetközi szinten az EU-s forrásokból, és a magyar költségvetésből felpumpált cégek. Egy valamire jó ez a terjeszkedés: az ország fideszes gyarmatosítására. Lehet, hogy egyszer a te cégedért is befognak csöngetni?

Megálljt kell parancsolnunk ennek a folyamatnak, amíg nem késő. Még ha most azonnal nem is tudjuk rács mögé juttatni a bűnösöket, de azt elérhetjük, hogy egyszer majd felelniük kelljen a bűneikért. A héten a Nemzeti Választási Bizottság átengedte az általam beadott kérdést, amely így hangzik:

„Egyetért-e Ön azzal, hogy a korrupciós bűncselekmények büntethetősége legalább tizenkét év elteltével évüljön el?”

Ha ebben a kérdésben lesz érvényes és eredményes népszavazás, akkor van remény arra, hogy egyszer a jövőben meglakoljanak a jelenben elkövetett bűneikért. De ehhez arra van szükség, hogy a több millió meglopott tisztességes magyar állampolgár kiálljon a saját igazáért. Ennek első lépése, hogy Felcsúton, a bűneik tetthelyén, hallassuk a hangunkat. Legyünk több ezren, akik kiállunk a tisztesség mellett és a korrupció ellen! A tüntetésre itt tudsz jelentkezni.

Ahhoz, hogy sokan tudjunk ott lenni a főfaluban, arra van szükség, hogy az ország minden pontjáról az elégedetlen emberek el tudjanak jönni a Fejér megyei településre. Ennek érdekében buszokat indítunk aznap a tervek szerint minden megyeszékhelyről Felcsútra.

Ha te is szeretnéd, hogy sokan legyünk támogasd a tüntetést és a buszbérlést az alábbi számlaszámon:

MagNet Magyar Közösségi Bank Zrt.
Számlatulajdonos:
Magyar Korrupcióellenes Szövetség Egyesület
KELLESZ
6000 Kecskemét, Kossuth tér 6-7.

Számlaszám: 16200010-10055805-00000000
IBAN szám: HU27 1620 0010 1005 5805 0000 0000

Lesz népszavazás a korrupcióról! Lesz elszámoltatás!

Vágó Gábor

Előfizetőket keresünk – támogasd az Átlátszót

Az Átlátszó nonprofit szervezet, nem fogadunk el pénzt politikai pártoktól vagy az államtól. Rád viszont nagyon számítunk!

Támogatom